Historia

Drini Futboll Klub është themeluar më 18 prill 2004.

Në vitin 2014 merr pjesë në Kampionatin Kombëtar të Kategorisë së Tretë për sezonin 2014-2015,duke zhvilluar 22 ndeshje dhe renditet në vendin e 11-të me 10 pikë.

 
Në sezonin 2015-2016,duke zhvilluar 18 ndeshje dhe renditet në vendin e 5-të me 29 pikë.