Kategoria e Tretë, më 28 tetor fillon regjistrimi për edicionin 2019-2020

Futboll në vendin tonë luhet në shumë qytete dhe në nivele të ndryshme. FSHF ka njoftuar së fundmi në lidhje me Kategorinë e Tretë, më e ulëta në Shqipëri. Prej ditës së hënë, më 28 nëntor, do të nisin regjistrimet për klubet që do të garojnë në këtë kategori në sezonin 2019-2020. “Federata Shqiptare e Futbollit njofton të gjitha klubet dhe skuadrat e interesuara, se më datë 28 tetor 2019, ditë e hënë, do të fillojnë regjistrimet për sezonin e ri, të Kategorisë së Tretë, edicioni futbollistik 2019-2020. Periudha për…

lexo më shumë