Revolucioni nis nga moshat, Duka zbulon planet e FSHF-së

Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka dhe përgjegjësi i Zyrës Rajonale të Tiranës kanë zhvilluar ditën e sotme një takim pune me trajnerë dhe drejtues të shoqatave e akademive sportive që operojnë në qarkun e Tiranës. Në fjalën e tij, numri 1 i FSHF-së falenderoi të pranishmit për kohën, duke nënvizuar se qëllimi i këtij takimi është shkëmbimi i ideve, dhënia e propozimeve e mendimeve për të masivizuar futbollin si dhe për të ndihmuar shoqatat në disa drejtime. “Fokusi jonë ka qënë dhe mbetet futbolli i fëmijëve. Edukimi…

lexo më shumë