KF Selenica shpallet kampion

KF Selenica shpallet kampion për Sezonin 2018-2019 dhe së bashku me KF Mirdita ngjiten në Kategorinë e Dytë sezonin e ardhshëm. Është mbyllur në paqe “finalja” midis Mirditës dhe Selenicës, sfidë e vlefshme për Kategorinë e Tretë. Barazimi 1-1 i kënaqi të dyja ekipet, por festa më e madhe ishte në kampin e Selenicës, me këta të fundit që u kurorëzuan kampionë. Gjithsesi, mirditorët kënaqen me faktin se edhe ata përfitojnë nga vendi i dytë në renditje, duke u ngjitur në Kategorinë e Dytë për sezonin e ardhshëm. Fillimisht ishte…

lexo më shumë