FSHF prezanton LOGON e re të kampionatit të Kategorisë së Tretë

Federata Shqiptare e Futbollit prezanton Brand-et e reja të Futbollit Shqiptar. Konkretisht, pajisen me nje brand të ri edhe Kategoria e Parë, Kategoria e Dytë dhe Kategoria e Tretë. Ky hap ka qenë i planifikuar që në momentin e parë të rinovimit të imazhit të FSHF-së, me nje brand të ri i cili më tej i dha jetë edhe Kategorisë Superiore dhe Kupës së Shqipërisë. Strategjia e FSHF-së për të ofruar një imazh të koordinuar dhe të integruar, të kuruar në çdo detaj ishte ajo e një “Brand Umbrella” e…

lexo më shumë